Over ons

”Create great things”

 

Bag2Bag is een label dat gerund wordt door 2 Brabantse dames.

Begin 2011 besloten wij (eigenaresses Heidi en Daphne) een webshop op te zetten met betaalbare leren tassen. De zoektocht begon en na eindeloos veel vragen, kilometers en mislukte pogingen belandden we bij de juiste fabrikanten die ons bijstonden in ons avontuur. Zes maanden later kwam de eerste tas bij ons binnen, Bag2Bag was geboren.

Al snel merkten we dat er meer behoefte was bij de detaillisten aan “andere” lederen tassen. De webshop zeiden we vaarwel en de zoektocht naar winkels die zich wilde aansluiten als verkooppunt ging van start.

Doordat wij niet uit de fashion of leerindustrie kwamen werden we dan ook vaak gewezen op foutjes. Vallen en opstaan, doorpakken en leren…..

Het openstaan voor advies en luisteren naar wensen van de klant heeft ons gebracht tot een mooie collectie die we 2 keer per jaar uitbrengen.

Sinds die periode is Bag2Bag dan ook veranderd in een tassenlabel waarbij echt lederen tassen verkocht worden voor jong en oud. Wij zijn nauwlettend betrokken bij het productieproces. Hierdoor proberen wij de collecties keer op keer te optimaliseren.

Onze collectie tassen is gebaseerd op ervaringen, smaak en stijl.

Inmiddels hebben wij ruim 220 winkels in Nederland.

Heb jij een eigen winkel en eventueel interesse in het verkopen van onze collectie tassen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Daphne & Heidi.